1. Pasta z wiejskich jaj ze szczypiorkiem ( słoik 350)

19 zł

2. Domowy majonez (słoik 235 ml)

12 zł

3. Schab po warszawsku w galarecie (1 porcja 200g)

16 zł

4. Sałatka jarzynowa (540 ml)

24 zł

5. Jajka faszerowane wiejską wędzoną szynką (6 połówek)

14 zł

6. Jajka wiejskie faszerowane pieczarkami i koprem (6 połówek)

12 zł

7. Karkówka z czosnkiem pieczona w ziołach (0,5 kg)

22 zł

8. Schab pieczony ze śliwka (0,5 kg)

23 zł

9. Jakubki z białą kiełbasą i chrzanem w sosie szalotkowym (porcja 10szt.)

18 zł

10. Pieczeń z białej kiełbasy z wiejskim jajkiem na twardo (0,5 kg)

26 zł

11. Kaczka pieczona w całości z jabłkami (1 szt.)

70 zł

12. Tatar wołowy 200g

18 zł

13. Żur staropolski z białą kiełbasą (słoik 900 ml)

35 zł

14. Jabłecznik (1,2 kg)

50 zł

15. Makowiec z orzechami (1,2 kg)

80 zł

16. Drożdżowa baba wielkanocna (800g)

38 zł

17. Śledzik z jabłkiem i musztardą francuską (słoik 350ml)

25 zł